Onze tarieven

Ontdek de tarieven van Podcast studio Alkmaar. Of je nu een startende podcaster bent of een doorgewinterde professional, wij hebben flexibele pakketten die aansluiten op jouw behoeften. Bekijk hieronder onze transparante tarieven en geef jouw podcast de ruimte die het verdient.

Podcast op maat, alles is mogelijk bij podcast studio Alkmaar

Prijs per aflevering

Bij Podcast Studio Alkmaar werken we met een transparant prijsmodel per aflevering. Voor meerdere opnames maken we graag een persoonlijke prijsafspraak. *prijs excl. BTW 

Audio Podcast

190
/per aflevering
  • Huur studio
  • Studio technicus
  • Volledige nabewerking
  • Advies gesprek

Video podcast

290
/per aflevering
  • 4K gefilmd
  • Huur studio
  • Studio technicus
  • Voledige nabewerking
  • Advies gesprek

Waarom Podcast studio Alkmaar?

Opname locatie

Inclusief technicus

Alle aparatuur

ruime ervaring

FAQ

Podcast Studio Alkmaar is een professionele studio uitgerust met geavanceerde opnameapparatuur en ervaren geluidstechnici. We bieden een comfortabele en creatieve omgeving voor het opnemen en produceren van podcasts.

Reserveren is eenvoudig! Neem contact met ons op via het reserveringsformulier op onze website, per e-mail of telefonisch om beschikbaarheid te controleren en een sessie te boeken.

Iedereen is welkom, van beginners tot ervaren podcasters. Ons team staat klaar om te helpen, ongeacht je ervaring. We bieden ook begeleiding en technische ondersteuning indien nodig.

Wij werken per aflevering. Een aflevering duurd maximaal 1:30 minuten 

Onze studio is uitgerust met hoogwaardige microfoons, audio-interfaces en opnameapparatuur. We zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een professionele podcastproductie.

Ja, we bieden editingdiensten als optionele aanvulling op onze opnamesessies. Ons team kan je helpen met het bewerken en finetunen van je podcast voor een professionele eindproduct.

Absoluut! Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een studio-rondleiding. We laten je graag onze faciliteiten zien en beantwoorden al je vragen.

Onze studio is ontworpen om zowel individuele podcasters als groepen te accommoderen. Geef ons van tevoren een seintje over het aantal gasten, zodat we de ruimte optimaal kunnen voorbereiden.

Scroll naar boven